Waterplezier in de zomervakantie

In de zomervakantie is er met oplopende temperaturen voor de kinderen natuurlijk niets leukers dan waterpret. Lekker spetteren en spelen én natuurlijk lekker even afkoelen. We geven je graag een paar tips voor extra veel waterplezier deze zomer.

Een Intex zwembad scoort altijd punten

De eerst tip is eigenlijk een inkoppertje: een zwembad! Een Intex zwembad staat garant voor uren plezier. Dit bekende merk staat al jaren bekend om haar top kwaliteit voor een betaalbare prijs. De baden zijn er zowel als opblaas zwembad als opzet zwembad. Zo is er voor iedere tuin en situatie een passend bad te vinden. Laat die waterpret maar beginnen!

Uitdaging met een waterspeelcenter

Is je kind nog niet klaar voor een echt zwembad? Of misschien ben je op zoek naar een zwembad met verschillende speelelementen? Kies dan voor een waterspeelcenter (play centre). Deze heeft maar een klein veilig laagje water en is in de meeste gevallen voorzien van een glijbaan en een waterstraal die wordt aangesloten op de tuinslang.

Lekker drijven met waterspeelgoed

Is jouw kind meer van het lekker dobberen? Kies dan voor een kleurrijke fun float. De standaard opblaasband is al lang niet meer ‘in’. Wat dacht je van een luchtbed in de vorm van een honden- of kattenhoofd? De opblaas mopshond is echt dé trend voor deze zomer. Natuurlijk zijn er ook de opblaas flamingo, donuts, lolly’s, eenhoorns en zelfs opblaasfiguren met glitters. Er is heel erg veel keuze, ook in waterspeelgoed!

Terug van weggeweest: de waterbaan

Heb je geen plaats of gelegenheid om een zwembad op te zetten? Kies dan voor een waterspeelbaan – helemaal terug van weggeweest! Ook ideaal voor bijvoorbeeld bij opa en oma. De Aquaflow waterbaan bestaat uit bakken met sluizen en verschillende waterniveaus. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar, passend bij iedere leeftijd.

Wil je nog meer tips voor optimaal waterplezier deze zomer? Neem dan snel een kijkje op zwembadenwebshop.nl

Fijne zomer!