Goedkope activiteiten

Tegenwoordig stijgen de prijzen voor dagjes uit enorm. Niet iedereen heeft dus een groot budget om wat te gaan doen. Toch zijn er genoeg activiteiten die niet te veel geld kosten en jij de tijd mee doorkomt. Zo heb je toch altijd wat te doen tijdens de lange vakantiedagen. Dit artikel is perfect voor als je niet weet wat je wilt gaan doen.

Opruimen

Als je tijd over hebt, dan is het ideaal om is alles overhoop te halen en is op te ruimen. Je hebt tijd om alles te sorteren en misschien zelfs wel dingen weg te gooien. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat je meer ruimte overhoudt in je huis. Met de ruimte kun je dan weer leuke dingen doen. Zoals nieuwe meubels kopen of juist een nieuwe inrichting maken met je oude meubels. Opruimen kent uiteindelijk alleen maar voordelen.

Keukenprinses

Tijdens een drukke werkweek heb geen tijd om nieuwe recepten te ontdekken. De druk dat er iets mis gaat is te groot omdat je amper tijd hebt. Tijdens een vrije dag kun je je kans pakken om eindelijk dat lekkere en misschien wel ingewikkelde recept. Mocht het dan mislukken dan heb je nog heel de dag om het op te ruimen en een nieuwe maaltijd te maken. Gebruik de tijd dus nuttig.

Nieuwe hobby’s

Naast het koken en opruimen heb je waarschijnlijk ook nog tijd over. Die tijd kun je gebruiken om nieuwe dingen. Het is dan leuk om nieuwe dingen uit te proberen en dus misschien wel een nieuwe hobby te vinden. Zo heb je straks een nieuwe tijdsinvulling.

Klein budget

Natuurlijk zijn er ook oneindig veel betalende activiteiten die je met een klein budget kunt doen. Zo is zwemmen nooit heel deur en kun je met een grote groep vaak tegen een laag tarief naar binnen. Zwemmen kun je heel de dag doen en heb je vaak in arrangementen zodat je er ook lekker bij kunt eten. Naast zwemmen is bowlen ook een goedkope activiteit. Zo kun je voor een klein bedrag al voor een uur een bowlingbaan huren en vaak mag je bij het bowlen ook eigen eten en drinken meenemen. Er zijn oneindig veel bowlingbanen in Nederland zoals de bowlingbaan in Breda. Kortom je hebt altijd wel wat te doen.

Waterplezier in de zomervakantie

In de zomervakantie is er met oplopende temperaturen voor de kinderen natuurlijk niets leukers dan waterpret. Lekker spetteren en spelen én natuurlijk lekker even afkoelen. We geven je graag een paar tips voor extra veel waterplezier deze zomer.

Een Intex zwembad scoort altijd punten

De eerst tip is eigenlijk een inkoppertje: een zwembad! Een Intex zwembad staat garant voor uren plezier. Dit bekende merk staat al jaren bekend om haar top kwaliteit voor een betaalbare prijs. De baden zijn er zowel als opblaas zwembad als opzet zwembad. Zo is er voor iedere tuin en situatie een passend bad te vinden. Laat die waterpret maar beginnen!

Uitdaging met een waterspeelcenter

Is je kind nog niet klaar voor een echt zwembad? Of misschien ben je op zoek naar een zwembad met verschillende speelelementen? Kies dan voor een waterspeelcenter (play centre). Deze heeft maar een klein veilig laagje water en is in de meeste gevallen voorzien van een glijbaan en een waterstraal die wordt aangesloten op de tuinslang.

Lekker drijven met waterspeelgoed

Is jouw kind meer van het lekker dobberen? Kies dan voor een kleurrijke fun float. De standaard opblaasband is al lang niet meer ‘in’. Wat dacht je van een luchtbed in de vorm van een honden- of kattenhoofd? De opblaas mopshond is echt dé trend voor deze zomer. Natuurlijk zijn er ook de opblaas flamingo, donuts, lolly’s, eenhoorns en zelfs opblaasfiguren met glitters. Er is heel erg veel keuze, ook in waterspeelgoed!

Terug van weggeweest: de waterbaan

Heb je geen plaats of gelegenheid om een zwembad op te zetten? Kies dan voor een waterspeelbaan – helemaal terug van weggeweest! Ook ideaal voor bijvoorbeeld bij opa en oma. De Aquaflow waterbaan bestaat uit bakken met sluizen en verschillende waterniveaus. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar, passend bij iedere leeftijd.

Wil je nog meer tips voor optimaal waterplezier deze zomer? Neem dan snel een kijkje op zwembadenwebshop.nl

Fijne zomer!